رئیس سازمان جهادكشاورزی هرمزگان:

پیشبینی جهش تولید در گوشت قرمز ومرغ هرمزگان


پیشبینی جهش تولید در گوشت قرمز ومرغ هرمزگان به گزارش فاما كیش رئیس سازمان جهادكشاورزی هرمزگان از پیشبینی جهش تولید در گوشت قرمز ومرغ این استان و تدوین برنامه عملیاتی در این بخش اطلاع داد.


به گزارش فاما کیش به نقل از مهر، علی باقرزاده همائی با اشاره به تعیین برنامه عملیاتی جهش تولید امسال در بخش تولید پروتئین حیوانی در استان هرمزگان اظهار نمود: در جهت منویات مقام معظم رهبری و تحقق شعار جهش تولید، افزایش تولید گوشت سفید و گوشت قرمز بعنوان یکی از برنامه های عملیاتی جهش تولید این سازمان قرار گرفته است. وی در مورد تولید گوشت سفید در استان اضافه کرد: افزایش تولید گوشت سفید در تقویم عملیاتی جهش تولید بخش کشاورزی استان قرار گرفته است به صورتی که هم اکنون هرمزگان با تولید ۳۷ هزار تن گوشت سفید مقرر است ۴ درصد افزایش را نسبت به سال قبل داشته باشد. رئیس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان افزود: هم اکنون ۱۰۰و احد بخش خصوصی با اعتباری بالغ بر ۵۳۰ میلیارد ریال در بخش تولید گوشت سفید استان فعالیت دارند. باقرزاده همینطور در مورد افزایش تولید گوشت قرمز در تقویم عملیاتی جهش تولید بخش کشاورزی استان اظهار داشت: تولید ۱۰ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز وضع موجود این بخش در استان می باشد که بنا است در برنامه عملیاتی جهش تولید پیش رو بخش کشاورزی هرمزگان ۵ درصد افزایش را نسبت به سال قبل داشته باشد. به قول وی، هم اکنون ۱۵۰و احد بخش خصوصی با اعتباری بالغ بر ۸۴۰ میلیارد ریال در بخش تولید گوشت قرمز استان فعالیت دارند.

1399/02/06
22:07:35
5.0 / 5
1008
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳

famakish.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فاما كیش محفوظ است

فاما كیش

تجارت و گردشگری در کیش