در پی افزایش گلایه مردم از ارائه خدمات برق؛

قطعی های مكرر برق در جزیره كیش، نیروگاه بروزرسانی می شود


قطعی های مكرر برق در جزیره كیش، نیروگاه بروزرسانی می شود به گزارش فاما كیش معاون عمرانی سازمان منطقه آزاد كیش اظهار داشت: به روز رسانی نیروگاه شركت آب و برق، تجهیزات مورد نیاز این شركت برای جلوگیری از وقوع قطعی برق و نیز تعیین تكلیف مالكیت این شركت را پیگیری می نماییم



به گزارش فاما كیش به نقل از مهر، مصطفی خانزادی با اشاره به اینكه جزیره كیش یك برند است و نباید شاهد قطعی برق در جزیره كیش باشیم و رخ دادن چین اتفاقاتی در اقتصاد جزیره، آسایش و آرامش مردم تاثیر گذار خواهد بود گفت: روز جمعه ۱۲ مهر بر اثر دلایلی كه در حال بررسی است، شبكه نیروگاه كیش لطمه دید و ۸۰درصد جزیره گرفتار خاموشی شد، بدین سبب برای جلوگیری از وقوع چنین حوادثی نیازمند نیروگاه جدید و تجهیزات پیشرفته هستیم و در كنار این تجهیزات، وسایل یدكی مورد نیاز نیروگاه باید در انبار موجود باشد تا در چنین مواقعی سریعا نسبت به رفع مشكل اقدام گردد.
خانزادی نیاز جزیره كیش به برق را برمبنای طرح جامع كیش بیش از۴۴۰ مگاوات عنوان نمود و اضافه كرد: با عنایت به اینكه تولید نیروگاه كیش ۱۸۰مگاوات و تولید نیروگاه شماره دو ۵۰ مگاوات است پس برای سال آینده نیازمند افزایش ظرفیت تولید برق به میزان ۶۰ مگاوات در نیروگاه شمال هستیم.
وی اضافه كرد: با عنایت به اینكه تا كنون وضعیت مالكیت شركت آب و برق مشخص نشده است سازمان منطقه آزاد كیش انتظار دارد تا هیئت تسویه نسبت به خریداری یك نیروگاه پاسخ مثبت به سازمان بدهد.
خانزادی با اشاره به ۴۹ درصدی سهام سازمان منطقه آزاد كیش در شركت آب و برق كیش اضافه كرد: با افزایش سهام سازمان به بیشتر از ۵۱ درصد حق تصمیم گیری آن سازمان در شركت و برق كیش فراهم خواهد شد و این امر مهم موجب خواهد شد تصمیم گیری در امتداد ارتقاء تجهیزات نیروگاهی آب و برق كیش محقق شود.
وی اضافه كرد: برای تامین برق جزیره و ارتقا تجهیزات نیروگاهی برای انتقال برق به سرزمین اصلی مكاتباتی را با وزیر نیرو و رئیس برنامه بودجه كشور انجام شده است كه منتظر نتایج آن هستیم و باید بتوانیم در جلسه مشترك این موضوعات را كه در سطح ملی است حل نماییم.
خانزادی از اداره هواشناسی انتقاد نمود و اظهار داشت: اداره هوا شناسی باید به وظایف قانونی خود آگاه باشد و در صورت وقوع چنین اتفاقاتی پیش بینی های لازم را انجام دهد و به ستاد بحران و سازمان اطلاع رسانی كند.
سلطانی مدیرعامل شركت آب و برق كیش با اشاره به اینكه یك حادثه احیانا بر اثر حفاری موجب ایجاد اتصال در فشار برق متوسط شد و این اتفاق منجر به خارج شدن چهار واحد نیروگاهی از شبكه شد اظهار داشت: این حادثه بین ساعت ۱۱: ۱۵ تا ۱۱: ۳۰ جمعه ۱۲ مهر رخ داد و پیش بینی هم نمی­كردیم كه سطح حادثه تااین حد گسترده باشد و به قسمت های دیگر شبكه هم لطمه وارد شده باشد؛ با عنایت به تجربه كاری و عملكرد، نیروگاه تا حدود ساعت ۱۳ و ۳۰ دقیقه كل خاموشی جزیره را برطرف كردیم و شبكه به حالت عادی برگشت.
وی اضافه كرد: ساعت ۱۴ و ۱۵ دقیقه یك حادثه جدیدی دیگری رخ داد كه منجربه تكرار اتفاق قطعی برق شد؛ بر اثر تكرار اتصالی­ كه برای نیروگاه اتفاق افتاد، یكی از قطعات سیستم الكترونیكی نیروگاه گرفتار لطمه شد كه عیب یابی و تعمیر قطعه، دو ساعت به طول انجامید و پس از روشن كردن شبكه، قسمت اعظم جزیره روشن شد به استثنای منطقه دیدنی ها كه اتصالی برق وسیع بود و هتل ها هم كه از دیزل خود استفاده كردند.
سلطانی افزود: عیب یابی ها انجام شد و كار عیب یابی منطقه دیدنی ها آغاز شد كه متاسفانه با توفانی مواجه شدیم كه پیش بینی نشده بود و این توفان هم مزید بر علت شد و مشكلات ما را دو چندان كرد و شبكه هوایی ما در منطقه درخت سبز لطمه دید؛ با تلاش همكاران رینگ كمربندی را تا آخر نیمه های شب بر طرف كردیم و منطقه درخت سبز و منطقه سفین هم كاملا معایب آن برطرف شده است و هم اكنون هیچ مكانی در كیش خاموش نیست. مسعود توفیقی معاون توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد كیش نیز در این نشست با اشاره به ضرورت اتصال كیش به برق سراسری­ كشور اظهار داشت: كیش قسمتی از ایران اسلامی است كه نیازمند توجه دولتمردان است و با عنایت به سرمایه گذاری های كلانی كه در این جزیره توسط بخش خصوصی و دولتی صورت گرفته جا دارد دولت همچون طرح فیبر­نوری كه در جزیره كیش در اجرا دارد، انتقال برق از سرزمین اصلی را نیز در دستور كار خود قرار دهد. وی ادامه داد: برای ایجاد هر شغل نیاز به ۵۰۰ میلیون تومان سرمایه­ گذاری است و جزیره كیش­ توانسته است هم اكنون برای۱۳هزار نفر ایجاد اشتغال كند پس این توقع از دولت وجود دارد كه نگاه ویژه ای به این جزیره داشته باشد و تخصیص منابع به این جزیره را فرصت سوزی قلمداد نكرده بلكه خلق فرصت بداند. همین طور ­در این جلسه مقرر شد تمامی­ اعضاء در ارتباط با چارت و وظایف كمیته بحران­ محل خدمت خود اقدام نموده و لطمه ها و امكانات و تجهیزات مورد نیاز را بررسی و به ستاد بحران گزارش كنند. در ضمن درباب بكارگیری مشاور برای شكل گیری چارت ستاد مدیریت بحران تصمیم گیری شد. در این­ جلسه بر تهیه ژنراتورهای كوچك­ و سیستم پیشرفته برای ذخیره برق نیز برای ارتباطات مخابراتی و تلفن همراه تاكید شد و نحوه اطلاع رسانی در مواقع بحران بحث و بررسی گردید


منبع:

1398/07/15
12:30:40
5.0 / 5
4577
تگهای خبر: آب , پیشرفت , جزیره كیش , خرید
این مطلب فاما کیش را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵

famakish.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فاما كیش محفوظ است

فاما كیش

تجارت و گردشگری در کیش