معاون سازمان صنایع كوچك و شهرك های صنعتی:

19 درصد واحدهای صنعتی كشور یا تعطیل هستند یا دچار بحران


19 درصد واحدهای صنعتی كشور یا تعطیل هستند یا دچار بحران فاما كیش: معاون سازمان صنایع كوچك و شهرك های صنعتی اظهار نمود: امیدوارم برای خریدهای شب عید و كالاهایی كه در سبد مردم قرار دارد بتوانیم در زنجیره تأمین و شناسایی تولیدكنندگان موفق ظاهرشده و در یكسری از فروشگاه هایی كه فقط كالای ایرانی عرضه می كنند، كالاهای هدف را عرضه نماییم و از آن طرف كارت های اعتباری خرید برای مردم عرضه نموده تا بتوانیم در این زمینه رشد قابل توجهی داشته باشیم.


غلامرضا سلیمانی در حاشیه بازدید از واحدهای صنعتی هرمزگان در گفت وگو با ایسنا، اضافه كرد: حدود 966 شهرك و ناحیه صنعتی در كشور داریم كه 800 مورد آن به بهره برداری رسیده است كه 71 هزار سرمایه گذار در آن با سازمان صنایع كوچك و شهرك های صنعتی قرارداد بسته اند.
وی با اشاره به اینكه 44 هزار مورد از قراردادهای عملیاتی شده و مابقی به صورت طرح در حال ساخت و آماده سازی است، اظهار نمود: در هرمزگان 404 واحد بهره برداری رسیده است كه در حدود 19 تا 20 درصد به دلایل مختلف در حال تعطیل قرار دارند.
سلیمانی با اشاره به اینكه در كل كشور 19 درصد واحدهای صنعتی یا تعطیل هستند یا دچار بحران بوده هستند، افزود: كمبود سرمایه در گردش، مشكلات بانكی و مشكلات تأمین مواد اولیه از مهم ترین عوامل این تعطیلی است كه در دولت دوازدهم وزارت صنعت، معدن و تجارت با همكاری سازمان صنایع كوچك و شهرك های صنعتی به این مورد ورود كرده تا آن واحدهای صنعتی كه در بازارهای جهانی بازار دارند با كمك تأمین منابع مالی در توسعه بازار داخلی و همینطور نوسازی آن ها بتوانیم قدم مثبتی برداشته و بخشی را فعال و بخشی را هم به ظرفیت قابل قبول تولید برسانیم.

معاون سازمان صنایع كوچك و شهرك های صنعتی با اشاره به اینكه در چند زمینه از بنگاه ها اقتصادی حمایت می نماییم، تصریح كرد: طرح رونق با تأمین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی، طرح نوسازی و بازسازی صنایع در جهت اقتصاد مقاومتی و توسعه فناوری در واحدهای صنعتی به همراه افزایش ظرفیت، طرح فراگیر اشتغال با حمایت وزارت كار كه حدود 20 هزار میلیارد تومان برای تأمین سرمایه گردش بنگاه های اقتصادی باهدف توسعه اشتغال زایی و اختصاص دو تا پنج درصد یارانه توسط دولت از سود كارمزد از عوامل مشوق و حمایتی بنگاه های اقتصادی می باشد.
وی ادامه داد: طرح یك و نیم میلیارد دلار اشتغال برداشت از صندوق توسعه ملی با دستور مقام معظم رهبری برای تولید اشتغال در روستاها و شهرهای زیر 10 هزار نفر كه اكنون عملیاتی شده و واحدهای صنعتی می توانند از این سرمایه در گردش با بهره 10 درصدی استفاده كنند از دیگر طرح های مهم در جهت فعال سازی بنگاه های اقتصادی می باشد.
سلیمانی با اشاره به اینكه در جهت توسعه بازار جلسات مختلفی با اصناف برگزار كرده ایم، عنوان كرد: به دنبال آن ستیم تا اصناف تولیدات داخلی كه قابل عرضه و استفاده به جای تولیدات خارجی است را عرضه نموده و در این مهم باید رسانه ها و مردم حمایت كنند.
وی با اشاره به اینكه در این راستا كمپین ˮمصرف كالای داخلیˮ را راه اندازی خواهیم كرد، اضافه كرد: در چند شهرستان در سال های قبل این مورد را تجربه كردیم و رشد مناسبی در آن حوزه ها رخ داد كه به صورت مثال در شهر تبریز كمپین ˮمصرف كالای ایرانیˮ در زمینه كیف و كفش ایرانی افتتاح شد كه منجر به 25 درصد در آن مقطع تولیدات داخلی رشد داشته و بازاریان تبریز از تولیدات داخلی استفاده كردند.

این مقام مسئول با اشاره به اینكه امسال با اصناف شهر تهران جلسه ای برگزار كردیم، اظهار نمود: امیدوارم برای خریدهای شب عید و كالاهایی كه در سبد مردم قرار دارد بتوانیم در زنجیره تأمین و شناسایی تولیدكنندگان موفق ظاهرشده و در یكسری از فروشگاه هایی كه فقط كالای ایرانی عرضه می كنند، كالاهای هدف را عرضه نماییم و از آن طرف كارت های اعتباری خرید برای مردم عرضه نماییم تا بتوانیم در این زمینه رشد قابل توجهی داشته باشیم.
سلیمانی در مورد صادرات كالاهای تولید داخلی، خاطرنشان كرد: امسال 2 میلیارد دلار صادرات صنایع كوچ در برنامه های اقتصاد مقاومتی سال جاری قرار دارد كه تا آخر ماه آذر یك میلیارد و 300 میلیون دلار آن محقق شده و امیدواریم تا آخر سال به رقم دو میلیارد دلار دست یابیم.
وی افزود: یكی از رشته های صنعت كه در كشورمان مزیت دارد خرما است كه برای استان هایی نظیر هرمزگان كه از این ظرفیت برخوردار می باشند، بین واحد تولیدكنندگانش كنسرسیوم تشكل دادیم و جلساتی برگزار كردیم و مطالعات بازارهای جهانی را انجام داده تا صادرات مهمی چه خرد و چه كلان را در دست بگیریم.
معاون سازمان صنایع كوچك و شهرك های صنعتی با اشاره به اینكه در حوزه صادرات، كنسرسیوم صادراتی و شركت های مدیریت صادرات را تشكیل دادیم، تصریح كرد: امیدواریم در برنامه 4 ساله بتوانیم شاهد افزایش ظرفیت در واحدهای تولید و توسعه بازارهای هدف باشیم.
فعالیت 16 واحد صنعتی صادراتی در شهرك های صنعتی هرمزگان
مدیرعامل شركت شهرك های صنعتی هرمزگان با اشاره به اینكه 16 واحد صنعتی صادراتی در شهرك های صنعتی فعال است، اظهار داشت: این واحدها در 9 ماهه سال جاری 65 میلیون دلار صادرات داشته اند.
به گزارش فاما كیش به نقل از ایسنا، سید امیر امیری زاد، در جلسه عاملین توسعه و كارگزاران فن بازار و نمایندگان كنسرسیوم در سالن جلسات سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان با حضور معاون صنایع كوچك سازمان، اضافه كرد: هرمزگان ظرفیت بیشتری در حوزه تولید محصولات صادراتی دارد.
وی با اشاره به مزیت های صنعتی استان هرمزگان اضافه كرد: صنایع هرمزگان در زمینه خوشه های شیلات، خرما، صنایع دریایی و فراورده های نفتی فعالیت دارند.
مدیرعامل شركت شهرك های صنعتی هرمزگان در ادامه با تاكید بر لزوم هموارسازی مسیر توسعه اقتصادی واحدهای صنعتی، بیان كرد: با توسعه صنایع استان و رفع موانع شاهد رشد توسعه صادرات در استان خواهیم بود.
امیری زاد با اشاره به ایجاد و توسعه شهرك های صنعتی تخصصی در استان هرمزگان، تصریح كرد: كلنگ زنی پروژه شهرك صنعتی تخصصی صنایع دریایی بندرعباس در منطقه ویژه كشتی سازی و صنایع فراساحل ایزوایكو به توسعه اشتغال و افزایش تولید در منطقه منجر خواهد شد.




1396/10/22
22:59:22
5.0 / 5
5567
تگهای خبر: دریا , صادرات , فروش , هرمزگان
این مطلب فاما کیش را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳

famakish.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فاما كیش محفوظ است

فاما كیش

تجارت و گردشگری در کیش