بازدید نایب رییس مجلس و تعدادی از نمایندگان از پالایشگاه های بندرعباس و ستاره خلیج فارس
سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی به همراه مالك شریعتی سخنگوی كمیسیون انرژی مجلس و آشوری و مرادی نمایندگان مردم بندرعباس در مجلس از پالایش نفت بندرعباس و پالایشگاه ستاره خلیج فارس بازدید نمودند.
به گزارش فاما کیش به نقل از ایسنا، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی در جریان سفر به هرمزگان، در جمع مدیرعامل، مدیران ارشد شرکت پالایش نفت بندرعباس و پالایشگاه ستاره خلیج فارس و معاون سیاسی استاندار هرمزگان، اظهار داشت: یکی از دلیلهای تاب آوری اقتصادی ما در مقابل فشارها و تحریم های خارجی، همین کارهایی است که شما انجام می دهید و اگر این پالایشگاه و اقدامات شما نبود چه بسا در بحث بنزین گرفتار مشکلات زیادی می شدیم و این هم یک امر اقتصادیست و هم یک امر امنیتی؛ و امیدوارم در برنامه ریزی ها موفق باشید و کارها توسعه پیدا کند.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: ای کاش روزی برسد که ما یک قطره نفت خام را صادر نکنیم و نفروشیم و ارزش زنجیره تولید به حدی پیشرفت کند که مجموعه مواد معدنی با حداکثر ارزش افزوده ای که ممکنست ایجاد شود را، فراهم نماییم و سبب {ایجاد} شغل، ثروت، قدرت و اقتدار بیشتر ملت و کشور شود، بطوریکه دیگران به خودشان جرات ندهند که کشور را تحت فشار قرار دهند.
وی با اشاره به اهمیت تولید ناخالص جهانی، اشاره کرد: اگر سهم ما از تولید ناخالص جهانی به عدد قابل قبولی برسد و بطور مثال بیش از ۱۰ درصد تولید ناخالص جهانی را به خودمان اختصاص دهیم، شرایط ما در حوزه روابط بین الملل هم تغییر پیدا می کند.
قاضی زاده هاشمی بیان کرد: ذکر چند نکته حائز اهمیت است؛ نخستین نکته این که باید از منظر پدافند غیرعامل وضعیت پالایشگاه ها بررسی شود، این که پالایشگاه ها را در کنار هم قرار می دهیم آیا درست است یا خیر؟ مثلا در عسلویه تعداد زیادی فاز پالایشگاهی وجود دارد، آیا این اقدام درست است یا خیر؟ چه بسا می شد با فاصله قابل قبولی زیرساخت های جدید فراهم می شد.
وی ادامه داد: نکته دوم این که شرایط کار خیلی سخت است؛ آیا برنامه ای برای ارتقای دستمزد نیروی کار وجود دارد یا خیر؟ چونکه یکی از مسائل مهم، رسیدگی به مشکلات اقتصادی و فرهنگی و وضعیت تحصیلی فرزندان نیروهاست.
نایب رییس اول مجلس اشاره کرد: در بازدیدی که روز گذشته از یک مرکز رشد دانشگاه شهید بهشتی صورت گرفت، مشخص شد که در حوزه نفت اقدامات خوبی انجام داده اند. بدین سبب مشخص است ظرفیت هایی در کشور وجود دارد که توان همکاری دارند که در صورت بهاءدادن به آنها، در امر تولید و صادرات موثر خواهد بود.
این مطلب فاما کیش را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب