توانمندسازی هنرمندان هرمزگانی سیاست حوزه هنری در سال ۱۴۰۰


توانمندسازی هنرمندان هرمزگانی سیاست حوزه هنری در سال ۱۴۰۰ به گزارش فاما کیش هرمزگان رئیس حوزه هنری هرمزگان اظهار داشت: شناسایی استعدادهای هنری با اولویت مناطق محروم استان، سیاست جدی در برنامه های آتی حوزه هنری خواهد بود چونکه توانمندسازی و متشکل سازی هنرمندان استان را وظیفه خود می دانیم.



سعید عبدلی زاده، بامداد امروز (۲۱ فروردین) در نشستی خبری که به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی برگزار شد، اظهار نمود: هفته هنر انقلاب اسلامی فرصتی مغتنم برای تبیین سیاست ها و نظرات فرهنگی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و کارهایی که ذیل این منویات باید صورت گیرد، است.

وی اضافه کرد: حوزه هنری هرمزگان، مانند هرسال برنامه های متنوعی را برای این هفته تدارک دیده بود که متأسفانه به سبب وضعیت قرمز استان هرمزگان، امکان اجرا کردن آنها فراهم نشد. به همین دلیل تمرکز برنامه های ما مبتنی بر فضای مجازی و رسانه خواهد بود.

رئیس حوزه هنری هرمزگان اشاره کرد: این هفته فرصت مناسبی برای معرفی هنرمندان جوان و متعهد انقلابی است که در چند سال اخیر در استان هرمزگان در زمینه های مختلفی چون تاریخ شفاهی و ادبیات، هنرهای نمایشی، هنرهای تصویری و هنرهای تجسمی آثار مختلفی را تولید و توفیقات خوبی در سطح استانی، ملی و بین المللی کسب کرده اند.

عبدلی زاده عنوان کرد: حوزه های مختلفی مانند روایت مجاهده در وضعیت کرونا، روایت تولید و پیشرفت، مطالبه گری، مقاومت و تاریخ انقلاب اسلامی بعنوان شاخص برای تعیین هنرمندان برتر در نظر گرفته شدند. معرفی هنرمندان برتر در قالب آیتم های تصویری در فضای مجازی و رسانه ها، حضور آنان در برنامه های تلویزیونی و تقدیر و تجلیل از آنان از برنامه های ما در این هفته خواهد بود.

وی افزود: در اسفندماه سال قبل کارگاهی تجسمی تحت عنوان «هرمزگان مرز پرگهر» برگزار کردیم که به تبیین هویت و نقش تاریخی مردم هرمزگان در زمینه مقاومت و حراست از ایران می پرداخت. اکران و رونمایی آثار این کارگاه در هفته انقلاب اسلامی بصورت محیطی در بندرعباس و همین طور بصورت مجازی، صورت خواهد گرفت.

رئیس حوزه هنری هرمزگان بیان کرد: در دهه فجر سال قبل از کتاب «ما هم بودیم» رونمایی کردیم که از آثار شاخص چند سال اخیر استان هرمزگان است و در رده آثار ملی می گنجد. این کتاب به نقش زنان انقلابی استان در مبارزات تاریخی مقابل رژیم ستم شاهی و کشف حجاب و خاطرات زنان مبارز در آن سال ها می پردازد. تجلیل از نویسنده و معرفی این کتاب را در هفته هنر انقلاب اسلامی خواهیم داشت. مطالب این کتاب می تواند دستمایه آثار هنری دیگری باشد که اکنون به شکل نمایشنامه های رادیویی، تصویری و تصویرسازی در حال تولید است.

عبدلی زاده افزود: چند اثر تصویری نیز با موضوع هنرمندان شهید انقلاب به شکل داستان های کوتاه و تصویر در بستر فضای مجازی و در آینده به شکل شایسته تری منتشر خواهد شد. در آخر نیز انتخاب هنرمند انقلاب اسلامی استان هرمزگان در سال ۱۳۹۹ و تجلیل از او را خواهیم داشت.

وی در ادامه برنامه های حوزه هنری هرمزگان در سال قبل را تشریح نمود و اضافه کرد: در سال قبل برگزاری کارگاه تجسمی هرمزگان مرز پرگهر، رونمایی از کتاب ما هم بودیم، حضور در جشنواره تئاتر فجر با نمایش «نگاهم به دریاست تا کسی آب نبرد» با موضوع دفاع مقدس و کسب جایزه برگزیده بخش موسیقی این جشنواره، تولید موسیقی و نماهنگ سردار دل ها با هنرمندی غلامرضا صنعتگر، تولید مستند «سرباز ثارالله» به کارگردانی مهراب بهرامی با موضوع شهید قاسم سلیمانی را داشتیم.

رئیس حوزه هنری هرمزگان افزود: یکی از برنامه های شاخص ما که در سال قبل آغاز شد و امسال بعنوان یک برنامه ویژه دنبال می شود، عملیات توانمندسازی هنری محلات حاشیه شهر بندرعباس است که در محله های حاشیه شهر شامل «تپه الله اکبر»، «بهشت زهرا»، «کوی ملت»، «آیت الله غفاری» و «چاهستانی ها» در حال اجراست. این عملیات، شناسایی و استعدادیابی هنری در این مناطق، ایجاد محافل پاتوق هنری و فرهنگی و اکران آثار، متشکل کردن استعدادها در زمینه سرود، تئاتر، هنرهای تجسمی و هنرهای تصویری را در پی خواهد داشت.

عبدلی زاده اشاره کرد: استعدادیابی و شناسایی استعدادهای هنری و فرهنگی با اولویت مناطق محروم و دور افتاده در استان، سیاست جدی و شاخص ما در برنامه های آتی حوزه هنری هرمزگان خواهد بود. استعدادهای هنری شاخصی در استان حضور دارند که وظیفه توانمندسازی و متشکل سازی این هنرمندان بر عهده نهادهای فرهنگی مانند حوزه هنری است.

وی اظهار نمود: پشتیبانی از آثار فاخر و مبتنی بر مزیت های هویتی و منطقه ای استان از دیگر برنامه های حوزه هنری در سال ۱۴۰۰ است. آثاری که بتوانند در سطوح ملی و بین المللی شاخصه های هویتی مردم هرمزگان و افتخارات آنان را در زمینه تاریخ انقلاب و استکبارستیزی به نمایش بگذارند. در امتداد شعار سال ۱۴۰۰ که توسط مقام معظم رهبری(مدظله العالی) انتخاب شد، آثار مربوط به روایت پیشرفت و مطالبه گری را تقویت خواهیم کرد.

رئیس حوزه هنری هرمزگان اضافه کرد: در حوزه تاریخ شفاهی نیز بنا داریم حداقل ۵ اثر در زمینه تاریخ دفاع مقدس را تا آخر سال جاری رونمایی نماییم. استفاده از ظرفیت آثار چاپ شده در زمینه های مختلف هنری، تشکیل باشگاه استعدادیابی و رشد در زمینه استعدادهای تصویری و فیلم سازی، انعکاس کارهای جهادی در قالب های مختلف هنری و کاربردی کردن آموزش های هنری، از برنامه های دیگر ما امسال خواهد بود.

عبدلی زاده در آخر تصریح کرد: در امتداد منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) درباب استفاده از اندیشه ها و آرای نخبگان، سند زیست بوم فرهنگی استان هرمزگان را امسال تهیه و تدیوین خواهیم کرد. مشارکت در تهیه سند تحول حوزه هنری در کشور نیز از برنامه های ویژه ما خواهد بود.





منبع:

1400/01/22
13:16:31
5.0 / 5
1046
تگهای خبر: آب , بندرعباس , پیشرفت , دریا
این مطلب فاما کیش را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵

famakish.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فاما كیش محفوظ است

فاما كیش

تجارت و گردشگری در کیش