محقق مركز تحقیقات كشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان اعلام كرد؛

تولید بذر كدو آجیلی در كشت پاییزه در هرمزگان


تولید بذر كدو آجیلی در كشت پاییزه در هرمزگان به گزارش فاما کیش محقق بخش زراعی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان از تولید بذر کدو آجیلی در کشت پاییزه در هرمزگان اطلاع داد.


حامد حسن زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در تشریح تولید بذر کدو آجیلی در هرمزگان بیان داشت: تداوم کشت برخی محصولات سبزی و صیفی در منطقه هرمزگان و نوسانات شدید قیمت محصول و همینطور افزایش بی رویه هزینه های تولید، منجر به بی رغبتی برخی کشاورزان نسبت به کشت و تولید محصولات سبزی و صیفی رایج در این منطقه نظیر پیاز، بادمجان و گوجه فرنگی شده است. وی افزود: در این حوزه، کاهش سطح آب های زیرزمینی به علت کاهش نزولات جوی و همینطور برداشت بی رویه آب از چاه ها، هم نگاه ها را به سمت محصولاتی با نیاز آبیاری کم معطوف داشته است. محقق بخش زراعی و باغی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان اظهارداشت: کدو آجیلی همچون محصولاتی است که به علت نیاز آبیاری کمتر (مصرف کمتر آب)، می تواند در کشت پاییزه هرمزگان باعث ایجاد تنوع در الگوی کشت محصولات شود. به نقل از ایشان، کشت بذر کدو آجیلی در مناطق ساحلی استان هرمزگان از اواسط شهریورماه تا آذرماه امکان پذیر است. حسن زاده در مورد زمان کشت محصولات، اظهار داشت: این مناطق فاقد سرمای زمستان بوده و عمده محصولات فصل گرم نظیر گوجه فرنگی، بادمجان، فلفل، هندوانه، خیار سبز و … در پاییز کشت می شود. وی افزود؛ در مجموع از مهم ترین مزایای کشت کدو آجیلی در صورت فراهم بودن شرایط اقلیمی میتوان به کشت مستقیم و حذف هزینه های تولید و انتقال نشاء، نیاز آبی کمتر، برداشت یکباره محصول، قابلیت نگهداری محصول برداشت شده و قیمت مناسب محصول ساخته شده اشاره نمود.


منبع:

1400/02/13
19:05:13
5.0 / 5
242
تگهای خبر: آب , بندرعباس , ساحل , محصولات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳

famakish.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فاما كیش محفوظ است

فاما كیش

تجارت و گردشگری در کیش