نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان:

دولت اسلامی نباید تبعیض و فساد داشته باشد


دولت اسلامی نباید تبعیض و فساد داشته باشد به گزارش فاما کیش هرمزگان نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان اظهار داشت: دولت اسلامی نباید تبعیض و فساد داشته باشد، باید مردم در دولت اسلامی حداقل ها مانند معیشت را داشته باشند و توزیع ثروت در بخش های مختلف یکسان باشد.



حجت الاسلام والمسلمین عبادی زاده بامداد امروز (اول تیرماه) در دیدار اعضای شورای مرکزی بسیج اساتید استان هرمزگان، اظهار داشت: تابحال شبکه به هم پیوسته ای از بسیج اصناف مختلف دیده نشده است.
وی با اشاره به اینکه وجه اشتراک همه این است که بسیجی هستیم و اهداف همه گروه ها به هم پیوند خورده است، اظهار نمود: اما باید زمینه به هم پیوستگی بسیج اقشار مختلف هم فراهم گردد و این نقش آفرینی را باید بسیج اساتید بر عهده داشته باشد.
امام جمعه بندرعباس افزود: در وضعیت کنونی جامعه نقش بسیج اساتید در تحولات نقش بی بدیلی است.
عبادی زاده ضمن اشاره به تشکیل دولت اسلامی، اظهار داشت: حضرت آقا حدود ۲۰ سال پیش حرکت در راه تمدن سازی را مطرح نمودند و اشاره فرمودند که هنوز در دولت اسلامی هستیم و از آن عبور نکرده ایم.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان خاطرنشان کرد: هر دولتی که بر سر کار آمده گوشه ای از شعائر اسلامی را بعنوان شعار خود مطرح کرده اند.
وی افزود: دولت اسلامی نباید تبعیض و فساد داشته باشد، باید مردم در دولت اسلامی حداقل ها مانند معیشت را داشته باشند و توزیع ثروت در بخش های مختلف یکسان باشد.
عبادی زاده افزود: از اساتید در تحقق دولت اسلامی در گام دوم انقلاب انتظار حرکت و تلاش است.
وی افزود: در گام دوم انقلاب که حضرت آقا فرمودند "شتاب " مفهوم آن استفاده از جوانان پر انرژی انقلاب و حزب اللهی است که شتاب لازم را به گام دوم بدهند تا از مرحله دولت سازی عبور نماییم و دولت اسلامی محقق شود و به مرحله تمدن اسلامی وارد شویم.
نماینده ولی فقیه در هرمزگان ضمن اشاره به حضور پر شور و گسترده مردم در پای صندوق های رای، بیان نمود: مشارکت مردم در این دوره از انتخابات با عنایت به شرایط جامعه و تبلیغات گسترده دشمنان برای عدم شرکت در انتخابات و همینطور شیوع کرونا، مشارکت خیلی خوب و پر شوری را شاهد بودیم که جا دارد از این مردم فهیم، بصیر و آگاه قدردانی شود.
عبادی زاده ضمن اشاره به تعداد آرای باطله در انتخابات گذشته، اضافه کرد: این مسئله باید بررسی و تحلیل شود و دولتمردان به دنبال رفع و حل مشکلات ایجاد این مسئله باشند.




منبع:

1400/04/01
22:48:23
5.0 / 5
750
تگهای خبر: بندرعباس , هرمزگان
این مطلب فاما کیش را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب فاماکیش چیه؟
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها


famakish.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فاما كیش محفوظ است

فاما كیش

تجارت و گردشگری در کیش

راهنمای جامع شما در دنیای تجارت و گردشگری کیش ، کیش را با فاما کیش تجربه کنید