افزایش تعداد مرغداری های گوشتی هرمزگان به 333 واحد فاما كیش: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد كشاورزی هرمزگان اظهار داشت: در سومین روز از دهه فجر با بهره برداری از سه واحد مرغداری جدید، تعداد مرغداری های گوشتی این استان به 333 واحد افزایش پیدا كرد. به گزارش فاما كیش به نقل از ایسنا، محمد پورطرق اظهار نمود: هرمزگان با داشتن 333 واحد مرغداری با ظرفیت 6 میلیون و 800 هزار قطعه جوجه ریزی درهر دوره، حدود 78درصد گوشت مرغ مورد نیاز استان را تامین می كند.وی افزود: با بهره برداری از دو واحد مرغداری 20 و 25 هزار قطعه ای در سیریك و یك واحد 20 هزار قطعه ای در شهرستان بشاگرد، درمجموع برای 12 نفر شغل دائم بوجود آمده است.معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادكشاورزی هرمزگان تصریح كرد: برای احداث این سه واحد مرغداری 23 میلیارد و 500 میلیون ریال توسط بخش خصوصی سرمایه گذاری شده است.وی میزان تولید گوشت مرغ در مرغداری های فعال هرمزگان را سالانه 24 هزارتن دانست و عنوان كرد: این استان قابلیت صادرات سالانه بیش از 6 هزارتن گوشت سفید دارد.پورطرق در انتها اظهار داشت: در استان هرمزگان 333 واحد مرغداری با ظرفیت 6 میلیون و 800 هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره فعالیت می نمایند. 1396/11/17 15:49:57 5.0 / 5 4674 تگهای خبر: هرمزگان این مطلب فاما کیش را پسندیدید؟ بله (1) خیر (0) تازه ترین مطالب مرتبط هزار و 100 دستگاه کولر گازی بین نیازمندان هرمزگان توزیع شد تشکیل شعب ویژه رسیدگی به پرونده تصادفات قاچاقچیان سوخت در هرمزگان بهره مندی ۶۸۰۰ کودک از خدمات درمانی رایگان در شش ماهه نخست سال کشف زمین خواری ۹۵۰ میلیاردی در هرمزگان نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۴