یك بانوی خیر مدرسه ساز:

مدرسه سازی در خانواده ام نهادینه شده است


مدرسه سازی در خانواده ام نهادینه شده است فاما کیش: هرمزگان مدرسه پایه زندگی همه کودکانی است که امید این جهان به آنها گره خورده است. کودکانی که اگر مسیر تحصیلشان را هموار بسازیم، مسیر آینده را هموار خواهند ساخت. در دنیای پیشرفته امروز حیف است که هنوز کودکانی را می بینیم که به سبب کمبود مدرسه و کلاس درس از زیباتر دیدن و زیباتر ساختن دنیا باز مانده اند و باز می مانند.



درست است که حالا فرهنگ مدرسه سازی در بین مردم گسترش بیشتری یافته و هستند کسانی که دست در دست هم گذاشته و مبادرت به مدرسه سازی در مناطق محروم سرزمینمان کرده اند اما هنوز هم نیاز است کار با شکوه مدرسه سازی خیلی بیش از این­ها در کشور جا بیفتند و بیشتر و بیشتر انجام پذیرد.

سال هاست نهادهایی در جامعه پا گرفته اند که رسالتشان کوشش برای رفع محرومیت از جامعه است گرچه از بین بردن کامل واژه محرومیت کار چندان آسانی نیست اما یک خیریه و یا نهاد مردمی ثابت کرده که قادر می باشد حداقل، افرادی را در جامعه شناسایی کند که رنج فقر را به دوش می کشند. با همّت و تلاش جمعی این خیریه ها می توان کوشید تا این افراد کمی آسان تر از گذشته زندگی کنند و یا با دادن آموزش های مختلف به آنها و کودکانشان کمک کرد تا از داشتن آینده ای تاریک محاtظت شوند. پسندیده ترین خدمت به این قشر از جامعه بدون شک مدرسه سازی است. با ساختن مدرسه و مکانی برای کسب علم و دانش ضمن آن که کمک می شود این کودک ها بی سواد نمانند، پرورش آنها نیز سامان بخشیده می شود. بدین سان با رشد علمی و پرورش، این کودکان دیگر قادرند آینده ای سبز را برای خود انتخاب کنند.

به طور کلی می توان گفت خیرین مدرسه ساز با کار نیک و پسندیده مدرسه سازی نه فقط به کودکان بازمانده از تحصیل کمک می کنند بلکه از لطمه دیدن آنها در آینده جلوگیری می کنند. با ساخت مدرسه ها و کمک به تحصیل دانش آموزان محروم یک کشور، از جامعه ای امن تر برخوردار خواهیم بود. مدرسه کودکان را در راه زندگی درست پرورش می دهد و از ورود باردیگر آنها به دنیای محرومیت جلوگیری می کند.



در همین خصوص با خدیجه هاشمی، رییس شورای بانوان خیر مدرسه ساز استان هرمزگان همکلام شدیم تا وضعیت مدرسه سازی توسط خیرین را باخبر شویم.

هاشمی در گفت و گو با ایسنا، اضافه کرد: ۲۰ سال از تأسیس و فعالیت مجمع خیرین ساز در استان هرمزگان می گذرد و بیش از ۲۵۰ مدرسه به نام بانوان خیر هرمزگانی تأسیس و درحال فعالیت است.

وی با اعلان اینکه از کودکی در خانواده ای بزرگ شدم که همگی در امر مشارکت در امور خیریه خصوصاً مدرسه سازی فعالیت شایان توجهی داشته اند، افزود: حالا فرزاندنم نیز همین مسیر را ادامه داده و در این امر مشارکت دارند و به صورتی مدرسه سازی و حضور امور خیر به فرهنگی در خانواده مان تبدیل گشته است.

این بانوی خیر مدرسه ساز با اشاره به این که دخترم در خارج از کشور هر زمان سیل، زلزله یا طوفانی در هرمزگان رخ می دهد پیگیر وضعیت مدارس است، اشاره کرد: با وجود این که از خاک کشورش دور است اما دغدغه اش کودکانی است که در روستاها مشغول تحصیل هستند.

وی با اعلان اینکه یک مدرسه ۲ کلاسه در روستای خیرآباد شهرستان جاسک توسط بنده در سال ۱۳۸۷ساخته و الان فرزندان تحصیل کرده زیادی را رشد داده است، عنوان کرد: حالا تمامی کسانی که تحصیل خودرا از این مدرسه آغاز نموده اند قسمتی از خانواده ام بوده و همچنان ارتباط همگی شان با بنده حفظ شده و همیشه هر کمکی نیاز داشته باشند بدون هیچ چشمداشتی در کنارشان هستم.

هاشمی با اشاره به این که در طول این سال ها همیشه کتب، لوازم تحصیل و برخی مشکلات دیگر همچون اسکان و درمان دانش آموزان این مدرسه را متقبل شده ام، اشاره کرد: همیشه در نظرم به دنبال ساخت مدرسه در جایی بودم که مردمش مظلوم و صدایشان به جایی نرسیده باشد که در این روستا این دو موضوع وجود داشت و امروز خوشحالم می بینم کودکان آن روستا مشغول به تحصیل هستند.

وی با اعلان اینکه آرامش خیال، خوشی و فراغ بالی که از مشارکت در کار خیر نصیبم شده را با هیچ چیز عوض نمی کنم، اظهار نمود: در روستای رمکان قشم بانوانی که به سمت مشاغل خانگی و تولید محصول رفته بودند خودشان دست به کار شده و با برگزاری جشنواره های محلی و فروش محصولاتشان هزینه ساخت دو مدرسه ۳ کلاسه را فراهم کردند و چه کاری زیباتر از این که فرهنگ ساخت مدرسه تا این حد در روستاهای هرمزگان هم رشد داشته است.

رئیس شورای بانوان خیر مدرسه ساز استان هرمزگان بیان کرد: بیشتر کودکانی که در مناطق محروم بزرگ می شوند زندگی را محدود به همان منطقه و در حصار محرومیت خود می بینند. چنین افرادی که حتی برای بهبود زندگی خود نمی توانند قدمی بردارند چگونه خواهند توانست برای بهبود کشور گام بردارند؟ تعداد افرادی که در این مناطق دید خودرا به فراتر از زندگی محدود خود می برند و به خود اجازه می دهند رویاهایی بزرگ داشته باشند خیلی کم است چه خواسته که بتوانند در جهت عملی کردن آن رویاها قدمی بردارند پس باید با ایجاد زیرساخت های آموزشی و فرهنگی در جهت تحقق رویاهای این افراد گام برداریم که مدرسه سازی اولین مرحله از آنست.

هاشمی در آخر اشاره کرد: شناسایی و جذب انسانهای نیکوکار و خیرین نیک اندیش مدرسه ساز و در کنار آن تجلیل و تکریم این انسان های بزرگ، بعنوان گامی اساسی برای توسعه نظام تعلیم و تربیت، محور اصلی کارهای شورای بانوان خیر مدرسه ساز استان هرمزگان را تشکیل می دهد.





منبع:

1400/12/04
20:51:13
5.0 / 5
553
تگهای خبر: آب , پرورش , پیشرفت , فروش
این مطلب فاما کیش را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۵

famakish.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فاما كیش محفوظ است

فاما كیش

تجارت و گردشگری در کیش