سخنگوی دانشگاه علوم پزشكی هرمزگان:

تزریق دز یادآور را جدی بگیرید


تزریق دز یادآور را جدی بگیرید به گزارش فاما کیش هرمزگان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اظهار داشت: در ۲۴ ساعت گذشته با بستری شدن پنج نفر بر اثر کرونا در هرمزگان، شمار بستری های این بیماری در استان به ۱۷ نفر رسید.



دکتر فاطمه نوروزیان در گفت و گو با ایسنا، اضافه کرد: روز گذشته فوتی بر اثر کرونا در هرمزگان ثبت نشد و جمع فوت شدگان این بیماری در استان همان دو هزار و ۶۱۶ نفر باقی ماند.

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه در بخش مراقبت های ویژه (آی سی یو) بیمار مبتلا به کرونا وجود ندارد، خاطرنشان کرد: حالا ۶۷۱ بیمار مبتلا به کرونا هم در قرنطینه خانگی هستند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اینکه شهرستان های میناب و پارسیان حالا در وضعیت نارنجی یا پر خطر انتشار کرونا قرار دارند، اظهار نمود: شهرستان های بندرلنگه، بستک، جاسک، حاجی آباد و بندر خمیر در وضعیت زرد و نسبتاً پر خطر انتشار کرونا قرار دارند. هفت شهرستان دیگر استان هم همچنان در رنگبندی کرونا آبی هستند.

نوروزیان ضمن اشاره به کاهش ایمنی ناشی از واکسن در سطح جامعه، تصریح کرد: افرادی که بیشتر از ۶ ماه از نوبت دوم یا سوم واکسن آنان گذشته در اسرع وقت جهت تزریق دُز یادآور اقدام نمایند و همینطور در فضاهای بسته از ماسک استفاده کنند تا از ایجاد پیک بعدی جلوگیری شود.

وی در انتها اظهار داشت: با عنایت به در پیش بودن عید قربان و ایجاد تجمعات، ضروریست که مردم پروتکلهای بهداشتی را رعایت نمایند.





منبع:

1401/04/18
22:11:31
5.0 / 5
493
تگهای خبر: آب , هرمزگان
این مطلب فاما کیش را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب فاماکیش چیه؟
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها


famakish.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فاما كیش محفوظ است

فاما كیش

تجارت و گردشگری در کیش

راهنمای جامع شما در دنیای تجارت و گردشگری کیش ، کیش را با فاما کیش تجربه کنید