یکی از عوامل شهادت رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر رودان دستگیر شد


یکی از عوامل شهادت رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر رودان دستگیر شد به گزارش فاما کیش، هرمزگان رییس کل دادگستری هرمزگان اظهار داشت: یکی از قاچاقچیان مسلح موادمخدر که در عملیات منجر به شهادت رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر رودان حضور داشت، دستگیر شد.



رئیس کل دادگستری هرمزگان امشب (۲۲ فروردین ماه) در تشریح این خبر، اظهار داشت: شب گذشته مأموران پلیس مبارزه با موادمخدر شهرستان رودان در امتداد مبارزه با پدیده شوم قاچاق موادمخدر در یکی از مناطق روستایی بخش رودخانه از توابع این شهرستان با باند اشرار و قاچاقچیان مسلح درگیر شدند که متأسفانه در این درگیری سرگرد سعید مریدی رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان رودان بر اثر به هدف خوردن گلوله قاچاقچیان به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

وی اضافه کرد: در نتیجه این عملیات یک نفر از عوامل شهادت رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر رودان دستگیر و ۲۴۰ کیلوگرم موادمخدر، ۲ قبضه سلاح جنگی و یک دستگاه خودروی سواری متعلق به سوداگران مرگ توقیف شده است.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان همین طور با اعلان اینکه عواقب بسیار سنگینی در انتظار بی نظمی گران نظم و امنیت کشور است اشاره کرد: افرادی که سودای چنین جرائمی را در سر می پرورانند، آگاه باشند و بدانند که دستگاه قضایی قاطعانه با آنها برخورد خواهدنمود.





منبع:

1402/01/23
12:57:05
5.0 / 5
630
تگهای خبر: هرمزگان
این مطلب فاما کیش را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب فاماکیش چیه؟
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها


famakish.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فاما كیش محفوظ است

فاما كیش

تجارت و گردشگری در کیش

راهنمای جامع شما در دنیای تجارت و گردشگری کیش ، کیش را با فاما کیش تجربه کنید