حمله یک قلاده خرس سیاه آسیایی به بانوی 70 ساله در رودانی


حمله یک قلاده خرس سیاه آسیایی به بانوی 70 ساله در رودانی به گزارش فاما کیش، رئیس اداره حفاظت محیط زیست رودان هرمزگان گفت: یک قلاده خرس سیاه آسیایی به بانوی 70 ساله در مراتع روستای بشکاردان بخش رودخانه این شهرستان حمله و آنرا مصدوم کرد.


به گزارش فاما کیش، ناظر دهقانی روز دوشنبه با تائید این خبر به رسانه ها اضافه کرد: این بانو ساعت ۱۲ ظهر امروز (دوشنبه) درحال چراندن دام خود در نزدیکی منزل مسکونی اش بود که با حمله خرس روبرو شد.
وی بیان کرد: براثر حمله این حیوان درنده، پشت سر و ساق دست بانوی رودانی لطمه دیده است.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست رودان اظهار داشت: حالا این بانو با حال عمومی رضایت بخش، در بیمارستان علی ابن ابیطالب شهرستان رودان بستری است.
دهقانی افزود: افزایش جمعیت انسانی، گسترش روستاهای مشرف به زیستگاه های خرس، دسترسی راحت حیوان به باغ ها و احشام روستائیان به سبب وضعیت نامناسب حصارها و آغل ها، خشکسالی های متوالی و کمبود مواد غذایی طبیعی و افزایش احتمالی جمعیت خرس علت اصلی آمدن حیوان به سمت روستاهاست.
این درحالی است که هفته گذشته نیز یک قلاده خرس سیاه به یکی از اهالی روستایی در شمیل بندرعباس حمله کرد که مصدوم برای مداوا به بیمارستان شهید محمدی انتقال داده شد.



منبع:

1402/08/07
09:15:41
5.0 / 5
367
تگهای خبر: بندرعباس , كیش , هرمزگان
این مطلب فاما کیش را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب فاماکیش چیه؟
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها


famakish.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فاما كیش محفوظ است

فاما كیش

تجارت و گردشگری در کیش

راهنمای جامع شما در دنیای تجارت و گردشگری کیش ، کیش را با فاما کیش تجربه کنید