تاسیس ایستگاه هواشناسی لیردف جاسک نیازمند تامین زیرساخت


تاسیس ایستگاه هواشناسی لیردف جاسک نیازمند تامین زیرساخت به گزارش فاما کیش، سرپرست معاونت فنی و شبکه دیدبانی اداره کل هواشناسی هرمزگان اظهار داشت: ساخت ایستگاه هواشناسی منطقه لیردف جاسک در برنامه عملیاتی قرار دارد و تاسیس آن نیازمند تأمین زیرساخت است.


به گزارش فاما کیش به نقل از خبر آنلاین، داود پیشدار سرپرست معاونت فنی و شبکه دیدبانی اداره کل هواشناسی هرمزگان اظهار داشت: اعتبار ایستگاه هواشناسی خودکار اقلیم شناسی برای منطقه لیردف تأمین و محل ساخت آن تعیین شده اما برای نصب تجهیزات زیرساخت آن هنوز نهائی نشده است.
وی ادامه داد: بر مبنای دستورالعمل های سازمان هواشناسی کشور انجام اصولی مرحله اجرایی زیرساختی جهت راه اندازی ایستگاه هواشناسی ضروری و اجرای آن به شکل مشارکتی است.
وی اظهار داشت: ساخت ایستگاه هواشناسی منطقه لیردف در برنامه عملیاتی سازمان هواشناسی کشور قرار دارد تا بهره برداری شود اما به سبب عدم تأمین زیرساخت تاسیس آن مدت ها به تاخیر افتاده است.
وی عنوان کرد: در صورت نهائی شدن مرحله اجرایی تأمین زیرساخت با مشارکت مسئولان محلی پیشبینی می شود ایستگاه هواشناسی منطقه لیردف تا آخر امسال افتتاح و راه اندازی شود.


منبع:

1404/07/10
19:31:26
5.0 / 5
6
تگهای خبر: سازمان , هرمزگان
این مطلب فاما کیش را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب فاماکیش چیه؟
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۱
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها


famakish.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فاما كیش محفوظ است

فاما كیش

تجارت و گردشگری در کیش

راهنمای جامع شما در دنیای تجارت و گردشگری کیش ، کیش را با فاما کیش تجربه کنید