توقیف بیشتر از ۱۱۰۰ ماینر بدون مجوز در هرمزگان


توقیف بیشتر از ۱۱۰۰ ماینر بدون مجوز در هرمزگان به گزارش فاما کیش، حمید ساعدپناه مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان اظهار داشت: سال جاری تابحال بیشتر از 1100 دستگاه شناسایی و توقیف شده است.


به گزارش فاما کیش به نقل از خبر آنلاین، حمید ساعدپناه مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان برنامه مهم را برخورد جدی با استخراج کنندگان غیر مجاز رمزارز اعلام نمود و اظهار داشت: سال قبل ۸۷۵ دستگاه ماینر غیر مجاز در هرمزگان جمع آوری شد.
ساعدپناه با اعلان اینکه سال جاری تابحال بیشتر از ۱۱۰۰ دستگاه شناسایی و توقیف شده است، اضافه کرد: پیشبینی می شود که حدود ۲۰ هزار دستگاه ماینر در استان فعال باشد.
رئیس هئیت مدیره شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان توضیح داد: برای رویارویی با این موضوع، اقدامات چون جابجایی کنتورها به بالای تیرها در مناطق آلوده برای قطع دسترسی متخلفان، تعویض سیم های مسی با کابل خودنگهدار برای ممانعت از انشعابات غیر مجاز و نصب کلیدهای هوشمند بر پست های عمومی تا هرگونه بار اضافه ناشی از برداشت غیرقانونی، به شکل خودکار قطع شود، در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود: این عملیات گسترده با همکاری نیروی انتظامی، دادگستری، بسیج و سپاه در حال انجام می باشد و اثرات آن مستقیماً در حفظ پایداری شبکه دیده خواهد شد.
آرش کردی معاون وزیر نیرو هم در این جلسه، نگاه ویژه دنیا به صنعت برق و سرمایه گذاری در این زمینه را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: تلاش ما اینست که صنعت برق را از هرگونه نقصان و ضرر و زیان دور نگه داریم. هر یک درصد افت در این صنعت می تواند صد درصد افت در دیگر ذی نفعان بوجود آورد. بنابراین، موضوعات حقوقی در این صنعت هم از اهمیت بالایی برخوردارست.


منبع:

1404/09/12
10:17:54
5.0 / 5
5
تگهای خبر: سرمایه گذاری , صنعت , هرمزگان , هوشمند
این مطلب فاما کیش را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب فاماکیش چیه؟
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۴
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها


famakish.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فاما كیش محفوظ است

فاما كیش

تجارت و گردشگری در کیش

راهنمای جامع شما در دنیای تجارت و گردشگری کیش ، کیش را با فاما کیش تجربه کنید