تشییع پیکر مطهر شهید حمله آمریکا به لارک در بندرعباس


تشییع پیکر مطهر شهید حمله آمریکا به لارک در بندرعباس
به گزارش فاما کیش، پیکر مطهر یکی از شهدای حمله دشمن آمریکایی به جزیره لارک، در بندرعباس تشییع شد.
به گزارش فاما کیش به نقل از خبر آنلاین، به پیکر مطهر شهید حمید عوض زاده، از دلاورمردان نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که به دنبال حمله جنایتکارانه و تروریستی دشمن آمریکایی به جزیره لارک به درجه رفیع شهادت نائل آمد، با حضور پرشور مردم ولایت مدار بندرعباس تشییع شد.
در این مراسم که با حضور اقشار مختلف مردم، خانواده های معظم شهدا و همرزمان این شهید والامقام برگزار گردید، پیکر شهید عوض زاده در صد و هشتاد و چهارمین شب از تجمعات مردمی، بر دستان مردم تشییع شد.
شرکت کنندگان در این مراسم با سر دادن شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل، جنایت شب گذشته رژیم تروریستی آمریکا در حمله به جزیره لارک و به شهادت رساندن فرزندان این مرز و بوم را بشدت محکوم کردند.
شهید حمید عوض زاده، ۳۲ ساله و از کارکنان نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود که تنها سه ماه از آغاز زندگی مشترک وی می گذشت.
امیر عوض زاده، پدر این شهید سرافراز با اشاره به این که حمید آخرین فرزند از بین چهار فرزند وی (دو دختر و دو پسر) بود، اظهار داشت: افتخار می کنم که فرزندم در راه دفاع از کیان جمهوری اسلامی و در تقابل با استکبار جهانی به فیض شهادت نائل آمد.
در حمله شب گذشته نیروهای متجاوز آمریکایی به جزیره لارک، سه تن از کارکنان دلاور نیروی دریایی سپاه پاسداران به شهادت رسیدند.
بر اساس اعلام ستاد برگزاری مراسم، پیکر مطهر این شهید، فردا سه شنبه دهم شهریورماه، ساعت ۱۶، در روستای رضوان بندرعباس با حضور مردم شهیدپرور تشییع و در خانه ابدی خود به خاک سپرده می شود.

1405/06/13
12:32:40
5.0 / 5
6
تگهای خبر: بندرعباس , دریا , مرز
این مطلب فاما کیش را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب فاماکیش چیه؟
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۵
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها


famakish.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فاما كیش محفوظ است

فاما كیش

تجارت و گردشگری در کیش

راهنمای جامع شما در دنیای تجارت و گردشگری کیش ، کیش را با فاما کیش تجربه کنید