معاون استاندار هرمزگان:

نانوایان ملزم به استفاده استاندارد از نمك در نان هستند


نانوایان ملزم به استفاده استاندارد از نمك در نان هستند فاما كیش: بندرعباس - معاون سیاسی استانداری هرمزگان اظهار داشت: با كنترل و نظارت بیشتر دستگاه های نظارتی بر تولید نان باید نان با كیفیت و سلامت به دست مردم برسد و نانوایان ملزم به استفاده استاندارد هستند.


به گزارش فاما كیش به نقل از مهر، بهروز اكرمی در نشست كارگروه سلامت و امنیت غذایی استان هرمزگان، عنوان كرد: عدم كیفیت و استاندارد نبودن نان استان به هر دلیلی قابل قبول نیست و نباید نان بدون كیفیت به دست مردم داد. وی به كیفیت گندم و آرد موجود در هرمزگان اشاره نمود و اظهار داشت: طبق گفته اعضای این كارگروه، گندم و آرد استان مشكلی ندارد اما نانی كه به دست مردم می رسد با كیفیت و استاندارد نیست، حتما جایی از كار مسئله ای وجود دارد كه نان استان با مشكل روبرو است. اكرمی افزود: نان بعنوان یك كالای تولیدی فرایند تولید دارد كه این فرایند نیازمند به روز رسانی چه از لحاظ ماشین آلات و همینطور نیروی انسانی است تا بتوان محصولی با كیفیت و مطابق با استانداردهای لازم تولید كرد. وی تصریح كرد: باید تمامی نیروهای انسانی در امر تولید نان در استان مورد آموزش فرایند پخت نان قرار گیرند و نان با كیفیت و سلامت به دست مردم برسد. معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان میزان بالای نمك در نان استان را غیر قابل قبول دانست و عنوان كرد: با آموزش های لازم به واحدهای تولید نان در هرمزگان باید میزان مصرفی نمك در نان استان را استاندارد سازی نمود چنانچه بعد از برگزاری دوره های آموزشی باز هم تخلفی از جانب واحد نانوایی صورت گرفت با آن برخورد جدی خواهد شد. وی بر آگاهی بخشی از میزان نمك موجود در نان و مضرات آن به مردم تصریح كرد و اضافه كرد: مردم باید از میزان نمك مصرفی در نان و مضرات آن آگاه شوند و این امر یكی از وظایف این كارگروه است. اكرمی خاطرنشان كرد: مردم باید از نوع آرد مصرفی در نان های گوناگون و استاندارد استفاده از نمك و سبوس در آنها آگاه شوند تا در صورت تخلف واحدی علاوه بر اطلاع دستگاه های متولی، از خرید نان غیر استاندارد خود داری كنند. وی با اشاره به كسب رتبه برتر كارگروه سلامت و امنیت غذایی استان در كشور، اظهار داشت: این كارگروه توانست در سال ۹۶ رتبه برتر كشوری را در تولید هماهنگی بین بخشی كسب كند كه جا دارد از حضور فعالانه اعضای كارگروه تشكر كنم.

1397/08/04
16:00:43
5.0 / 5
3882
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳

famakish.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فاما كیش محفوظ است

فاما كیش

تجارت و گردشگری در کیش