هجوم كرت های دریایی به 40 هزار هكتار از اراضی میناب


هجوم كرت های دریایی به 40 هزار هكتار از اراضی میناب فاما كیش: رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری میناب اظهار داشت: هجوم كرت های دریایی مهاجم به سطح 40 هزار هكتار از اراضی بخش های مركزی و بندزرك میناب به آفتی تبدیل گشته كه باید با آن مبارزه كرد.


به گزارش فاما كیش به نقل از ایسنا، خسرو بهرامی نژاد در نشستی خبری از اجرای 10 پروژه بزرگ آبخیزداری با اعتباری بالغ بر 3 میلیارد تومان از محل صندوق توسعه ملی در سطح شهرستان آگاهی داد و اظهار داشت: یك پروژه بزرگ دیگر باز در حوزه آبخیزداری در بخش سندرك با اعتباری بالغ بر 500 میلیون تومان در دست اجرا و سه پروژه دیگر هم در دست مطالعه و بررسی قرار گرفته است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری میناب، درباب رفع تصرف اراضی ملی در شهرستان، اظهار داشت: از شروع سال تابحال حدود 168 هكتار از اراضی ملی از دست متصرفین خلع ید شده است.
وی، اضافه كرد: از سطح 530 هزار هكتار از كل اراضی شهرستان حدود 218 هزار هكتار پروژه كاداستر(حدنگاری اراضی) روی آن انجام شده است.
بهرامی نژاد، اظهار داشت: از شروع سال تابحال بیشتر از 3 هزار 500 هكتار به مسكن و شهرسازی و بنیاد مسكن و حدود 3 هزار 450 هكتار جهت اجرای طرح های صنعتی و كشاورزی به متقاضیان تحویل و تحول شده است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری میناب، اظهار نمود: 163 هزار و 500 هكتار حفاظت مشاركتی اراضی و جنگل ها با مردم محلی و بهره بردارن صورت گرفته است.
این مقام مسئول، بیان كرد: درباب كنترل گونه مهاجم سمر(كرت دریایی) باز كه به آفتی تبدیل گشته و مقدار آب موجود در دشت هم توسط این گونه درختی از بین می رود باید مبارزه صورت گیرد كه تابحال حدود 500 هكتار از اراضی ملی میناب با حجم 4 هزار و 700 تن برداشت این گونه مهاجم صورت گرفته است.
بهرامی نژاد با اشاره به اینكه دیگر هیچگونه مجوز جدیدی در خصوص برداشت شن و ماسه در رودخانه میناب صادر نمی گردد، تصریح كرد: 12 معدن شن و ماسه در میناب مشغول به فعالیت هستند كه باید كم كم معادن سطح رودخانه با عنایت به معضلات زیست محیطی كه بوجود می آورند جمع آوری شوند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری میناب، اظهار داشت: پارك جنگلی میناب با وسعت 24 هكتار از گونه های آبدوست نظیر كنوكارپوس و اكالیپتوس شكل گرفته بود كه همین امر با عنایت به خشكسالی های اخیر منجر به خشك شدن چاه آب موجود در پارك شده بود.
وی، افزود: سپس بررسی های كارشناسان تصمیم بر این گرفته شد تا این گونه ها را با درختان محلی و كم آب نظیر كنار جایگزین نمائیم كه در صورت تامین اعتبار هزینه تجهیز چاه آب موجود، حدود یك چهارم محدوده پارك در فاز اول را از گونه های محلی ذخیره سازی نمائیم.
بهرامی نژاد، اظهار نمود: 102 سازه آبخیزداری در میناب وجود دارد كه این تعداد حدود 34 میلیون متر مكعب ظرفیت آبگیری را دارند.
وی اشاره كرد: حدود 60 هزار هكتار رویشگاه آویشن در سطح شهرستان میناب وجود دارد كه پیش بینی می شود با عنایت به بارندگی های اخیر بیشتر از 30 تن از این گیاه دارویی برداشت شود.




1397/12/24
00:46:32
5.0 / 5
4752
تگهای خبر: آب , دریا , صنعت , مجوز
این مطلب فاما کیش را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳

famakish.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فاما كیش محفوظ است

فاما كیش

تجارت و گردشگری در کیش