از ابتدای فروردین تا پایان مردادماه امسال؛

۱۶هزار تن گوشت مرغ درهرمزگان تولید شد


۱۶هزار تن گوشت مرغ درهرمزگان تولید شد به گزارش فاما كیش معاون بهبود تولیدات دامی جهادكشاورزی هرمزگان اظهار داشت: ۱۶هزار و۴۰۰ تن گوشت مرغ از آغاز سالجاری تا آخر مردادماه امسال درواحدهای مرغداری هرمزگان تولید و روانه بازار مصرف شد.


به گزارش فاما كیش به نقل از مهر، طهماسب غلام پور در بازدید از واحدهای مرغداری استان اظهار داشت: تا آخر سالجاری بیشتر از ۳۵ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شود. غلام پور اضافه كرد: در این مدت همینطور میزان جوجه ریزی در مرغداری های هرمزگان به بیشتر از ۸ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه رسید كه درهمسنجی با سال گذشته هفت درصد افزایش داشته است. وی پیشبینی كرد: میزان جوجه ریزی در مرغداری های هرمزگان هم تا آخر سالجاری به ۱۷ میلیون قطعه برسد. این مسوول اظهارداشت: تامین نهاده ها، منابع مالی وسرمایه درگردش، اقتصادی بودن و بازار مناسب محصول از مهم ترین علل افزایش تولید جوجه و گوشت مرغ درهرمزگان نسبت به سال گذشته بوده است. در استان هرمزگان بیشتر از ۲۳۰ مرغداری فعال وجود دارد.

1398/07/02
20:54:22
5.0 / 5
3706
تگهای خبر: بازار , بندرعباس , هرمزگان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳

famakish.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فاما كیش محفوظ است

فاما كیش

تجارت و گردشگری در کیش