از ابتدای فروردین تا پایان مردادماه امسال؛ ۱۶هزار تن گوشت مرغ درهرمزگان تولید شد به گزارش فاما كیش معاون بهبود تولیدات دامی جهادكشاورزی هرمزگان اظهار داشت: ۱۶هزار و۴۰۰ تن گوشت مرغ از آغاز سالجاری تا آخر مردادماه امسال درواحدهای مرغداری هرمزگان تولید و روانه بازار مصرف شد. به گزارش فاما كیش به نقل از مهر، طهماسب غلام پور در بازدید از واحدهای مرغداری استان اظهار داشت: تا آخر سالجاری بیشتر از ۳۵ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شود. غلام پور اضافه كرد: در این مدت همینطور میزان جوجه ریزی در مرغداری های هرمزگان به بیشتر از ۸ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه رسید كه درهمسنجی با سال گذشته هفت درصد افزایش داشته است. وی پیشبینی كرد: میزان جوجه ریزی در مرغداری های هرمزگان هم تا آخر سالجاری به ۱۷ میلیون قطعه برسد. این مسوول اظهارداشت: تامین نهاده ها، منابع مالی وسرمایه درگردش، اقتصادی بودن و بازار مناسب محصول از مهم ترین علل افزایش تولید جوجه و گوشت مرغ درهرمزگان نسبت به سال گذشته بوده است. در استان هرمزگان بیشتر از ۲۳۰ مرغداری فعال وجود دارد. 1398/07/02 20:54:22 5.0 / 5 4453 تگهای خبر: بازار , بندرعباس , هرمزگان این مطلب فاما کیش را پسندیدید؟ بله (1) خیر (0) تازه ترین مطالب مرتبط ۶ دستور قضایی در پی حادثه در بندر شهید رجایی تسریع در پرداخت خسارات لطمه دیدگان انفجار بندرعباس زنگ خطر مبتلا شدن به سرخک در هرمزگان موج ابتلاها در کودکان زیر ۶ ماه است برنامه هیات های مذهبی هرمزگان برای ایام شهادت امام صادق(ع) چیست؟ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب فاماکیش چیه؟ نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۵