از ابتدای فروردین تا پایان مردادماه امسال؛ ۱۶هزار تن گوشت مرغ درهرمزگان تولید شد به گزارش فاما كیش معاون بهبود تولیدات دامی جهادكشاورزی هرمزگان اظهار داشت: ۱۶هزار و۴۰۰ تن گوشت مرغ از آغاز سالجاری تا آخر مردادماه امسال درواحدهای مرغداری هرمزگان تولید و روانه بازار مصرف شد. به گزارش فاما كیش به نقل از مهر، طهماسب غلام پور در بازدید از واحدهای مرغداری استان اظهار داشت: تا آخر سالجاری بیشتر از ۳۵ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شود. غلام پور اضافه كرد: در این مدت همینطور میزان جوجه ریزی در مرغداری های هرمزگان به بیشتر از ۸ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه رسید كه درهمسنجی با سال گذشته هفت درصد افزایش داشته است. وی پیشبینی كرد: میزان جوجه ریزی در مرغداری های هرمزگان هم تا آخر سالجاری به ۱۷ میلیون قطعه برسد. این مسوول اظهارداشت: تامین نهاده ها، منابع مالی وسرمایه درگردش، اقتصادی بودن و بازار مناسب محصول از مهم ترین علل افزایش تولید جوجه و گوشت مرغ درهرمزگان نسبت به سال گذشته بوده است. در استان هرمزگان بیشتر از ۲۳۰ مرغداری فعال وجود دارد. 1398/07/02 20:54:22 5.0 / 5 3970 تگهای خبر: بازار , بندرعباس , هرمزگان این مطلب فاما کیش را پسندیدید؟ بله (1) خیر (0) تازه ترین مطالب مرتبط ایران در جمع ۶ کشور دارنده دانش فنی تولید کک اسفنجی جهان نیازمند سبک زندگی و مدیریت حضرت علی (ع) است فرهنگ ایثار وشهادت بابرگزاری یادواره شهدا درجامعه نهادینه شده است افتتاح و کلنگ زنی 14 پروژه شیلاتی همزمان با دهه فجر در هرمزگان نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۴