استاندار هرمزگان:
۵۰ درصد از نیروهای نفت ستاره خلیج فارس متولد هرمزگان هستند
به گزارش فاما كیش استاندار هرمزگان اظهار داشت: حدود 50 درصد از نیروهای انسانی ستاره خلیج فارس كه با خود پالایشگاه قرار دارد متولد استان هستند.
به گزارش فاما كیش به نقل از مهر، استاندار هرمزگان شنبه شب در یازدهمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان هرمزگان كه در سالن جلسات استانداری برگزار شد، گفت: در نشست "بررسی وضعیت جذب نیرو در بنگاه ها و واحدهای اقتصادی و تولیدی فعال" اختلاف نظری عددی میان تامین اجتماعی و پالایشگاه ستاره خلیج فارس وجود داشت.
وی عنوان كرد: طبق گزارش ارائه شده توسط پالایشگاه ستاره خلیج فارس كه از سه هزار و ۴۰۰ نفر نیرویی كه در این پالایشگاه مشغول به فعالیت هستند ۲ هزار ۱۷۷ نفر متولد استان هستند.
استاندار هرمزگان افزود: ۲۰ درصد از این افراد اشخاصی هستند كه ماندگار استان و متولد جایی دیگر هستند.
همتی اظهار داشت: تامین اجتماعی اعلام نموده است كه هزار و ۴۰۰ از سه هزار و ۴۰۰ نفر نیروی نفت ستاره خلیج فارس متولد استان هرمزگان هستند. به استناد این گزارش حدود ۵۰ درصد از نیروهای انسانی ستاره خلیج فارس كه با خود پالایشگاه قرار دارد متولد استان هستند و ۲۰ درصد نیز اقامت طولانی مدتی در استان دارند.
وی سهم هرمزگانی ها را از نفت ستاره بندرعباس را ۸۱ درصد خواند و تشریح كرد: با وجود اینكه این صنایع شامل سرمایه گذاری ملی هستند اما این ارقام امید بخش است.
استاندار هرمزگان اظهار داشت: به استناد مدارك مستند تامین اجمتاعی از ۳ هزار نفر استخدام شده در ستاره خلیج فارس هزار و ۴۰۰ نفر متولدین استان هستند.
همتی اذعان كرد: مقرر شد جلسات بیشتری برای حل تناقضات اجرا شود و بررسی های بیشتری در این زمینه انجام خواهد گرفت.
همتی درباب معدل كل بیمه شدگان در استان هرمزگان اشاره كرد: تعداد تمام بیمه شدگان استان هرمزگان ۳۴۰ هزار نفر است كه از این رقم ۵۲ درصد (مستند به كد ملی) متولدین استان هستند.
وی افزود: ۲۰ درصد نیز افرادی هستند كه مدت زیادی در استان ساكن بودند و بنده اعتقاد دارم كه یك معدل قابل قبولی شمرده می شود اما به این معنا نیست كه در این زمینه دیگر اقدامی صورت نخواهد گرفت.
استاندار هرمزگان با اشاره به اینكه جدول استخدامی صنایع به تفكیك تحصیلات، بخش های مختلف و فنی ارائه خواهد شد، اظهار داشت: باید آزمون های برگزار شده نیز مورد بررسی قرار گیرند.
همتی اظهار داشت: باید مشخص شود كه جوانان استان هرمزگان در بخش های فنی و مهندسی صنایع استان چه جایگاهی دارد.
وی نقش سازمان بازرسی كشور را در ساماندهی طرح های نیمه تمام مهم دانست و اذعان كرد: از سازمان بازرسی كشور درخواست دارم كه بر پروژه های نیمه تمامی كه به اتام نرسیده اند نظارت بیشتری داشته باشد.
استاندار هرمزگان یكی از وظایف سازمان مدیریت و برنامه ریزی را نظارت بر پروژه ها دانست و اشاره كرد: سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هرمزگان بوسیله گزارشات نظارتی می تواند در كنار استانداری برای اتمام پروژه های نیمه تمام تلاش كند.
همتی گفت: دستگاه های اجرایی باید جامعه مخاطب خودرا شناسایی كند و یك پل ارتباطی را میان آنها ایجاد كند تا در صورت وجود مشكل به سرعت از آن آگاه شوند و در امتداد حل آن تلاش كنند.
وی اظهار داشت: با عنایت به فعالیت های موجود در استان هرمزگان فنی و حرفه ای برنامه آموزشی خود در سال ۹۸ را ارائه نماید.
استاندار هرمزگان اظهار داشت: دبیرخانه های چهارگانه، مصوبات كارگروه ها را با كمك سازمان مدیریت و برنامه ریزی بررسی نمایند و به سرعت در دستور كار شورای برنامه ریزی قرار دهند.
منبع: فاما كیش
این مطلب فاما کیش را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب